Šport > Nogomet
19 ogledov

Nogometni navdušenci spet pred ekrani

(PSG - Chelsea) Čech Reuters
Danes se začenjajo izločilni boji Lige prvakov, ta teden bodo na sporedu štiri tekme osmine finala.

Elitno evropsko klubsko tekmovanje se je prevesilo v izločilne boje. Ta in naslednji teden bodo na sporedu prve tekme osmine finala. Danes se bosta pomerila Benfica in Zenit ter PSG in Chelsea, v sredo pa še Gent in Wolfsburg ter Roma in madridski Real.

Nogometni navdušenci bodo danes množično spremljali predvsem dvoboj med PSG in Chelseajem. Francoski in angleški prvaki so se v tej fazi tekmovanja pomerili že lani, ko so bili uspešnejši Parižani.

V sredo bo največ zanimanja požel obračun Rome in madridskega Reala, medtem ko bo srečanje med Gentom in Wolfsburgom ostalo v senci italijansko-španskega obračuna.

Le en slovenski predstavnik

23. in 24. februarja pa bodo še preostale tekme prvega dela osmine finala, in sicer Arsenal - Barcelona, Juventus - Bayern, Dinamo Kijev - Manchester City ter PSV Eindhoven - Atlético Madrid, pri katerem igra tudi slovenski reprezentant Jan Oblak.

Derbija na Kanalu A

Osrednjo tekmo tega tedna med Paris Saint-Germainom in Chelseajem si bo moč ogledati na Kanalu A z začetkom ob standardni uri (20.45). Srečanje med Benfico in Zenitom bo prenašal Sport Klub. 

Podobna zgodba se bo ponovila v sredo. Številni navijači belega baleta si bodo gostovanje Reala v Rimu lahko ogledali na Kanalu A, tekmo med Gentom in Wolfsburgom pa na Sport Klubu. Obe se bosta začeli v ustaljenem terminu (20.45).

Liga prvakov, osmina finala (prve tekme):

Torek:
PSG - Chelsea
Benfica - Zenit

Sreda:
AS Roma - Real Madrid
Gent - Wolfsburg

Torek, 23. februar:
Arsenal - Barcelona
Juventus - Bayern

Sreda, 24. februar:
PSV Eindhoven - Atlético Madrid
Dinamo Kijev - Manchester City

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.