Nogometni svet razdelili – šali!

Foto: Žurnal24 Tévez bo brez šala igral le, če ga Manchester City proda. Prav zares. (Foto: Reu Foto: Žurnal24 Marouane Chamakh gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Carlos Tevez Yaya Toure Nigel de Jong gol zadetek veselje proslavljanje slavje p Foto: Reuters Roberto Mancini Carlos Tevez prerekanje kreganje Foto: Žurnal24 Samir Nasri Mathew Briggs Foto: Žurnal24 Samir Nasri Andrej Arsavin Aršavin Arshavin gol zadetek proslavljanje veselje sl Foto: Žurnal24 Samir Nasri Marouane Chamakh gol zadetek proslavljanje veselje slavje proslava Foto: Žurnal24 Mario Balotelli nikoli ni znal držati jezika za zobmi. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Bari : Palermo 1:1 Foto: Žurnal24 Bari : Palermo 1:1 Foto: Žurnal24 Chievo : Juventus Foto: Žurnal24 Lukas Podolski Foto: Žurnal24 Roberto Mancini Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Chris Samba Cameron Jerome Foto: Žurnal24 Patrice Evra Kevin Davies Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jeremy Menez Massimo Ambrosini Foto: Žurnal24 Mats Hummels Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Robinho je junak zmage Milana v 34. kolu Serie A. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 James Milner Christoph Leitgeb Foto: Žurnal24 David Di Michele Bo%C5%A1tjan Cesar Bostjan
Nekoč so lahko pogumni nogometaši pozimi brcali žogo zgolj v dolgih rokavih. Potem so prišle rokavice, pajkice ... In zdaj šali! Tradicionalisti norijo, Sir Alex Ferguson jih je baje celo prepovedal. Kdo jih nosi?
Oglej si celoten članek
Dobivam nasvete zdravniške službe. Imeli smo nekaj igralcev, ki so imeli težave z vratom pred tekmo z Astonom Villo, (Samir) Nasri in (Marouane) Chamakh. Zato smo se odločili, da jim jih pustimo nositi, saj so imeli zdravniške težave.
Arsene Wenger

"To je za ženske. Pravi moški ne nosijo takšnih stvari. Dajte jih dol!" je po poročanju tabloida The Sun na enem izmed treningov bentil trener Manchestra Uniteda Sir Alex Ferguson. In ne – ni govoril o kratkih krilcih. Železnega Škota so namreč kot mnoge tradicionaliste na Otoku zmotili šali (angleško: snood), ki so postali pravi hit med nogometaši. Kljub vsemu se zdi, da je pri Unitedu njihova uporaba prepovedana, ali kot je pred časom na Twitterju povedal branilec Rio Ferdinand: "Ne boste videli nogometaša Manchestra Uniteda, ki bi nosil šal!" POGLEJTE SI GALERIJO NAJVEČJIH "ŠALONOSCEV"

Med najbolj "zavite" ekipe v Premier League sodi londonski Arsenal, njihov trener Arsene Wenger pa je v enem izmed zadnjih intervjujev celo upravičeval njihovo uporabo: "Dobivam nasvete zdravniške službe. Imeli smo nekaj igralcev, ki so imeli težave z vratom pred tekmo z Astonom Villo, (Samir) Nasri in (Marouane) Chamakh," je povedal Francoz. "Zato smo se odločili, da jim jih pustimo nositi, saj so imeli zdravniške težave," je še dodal. Seveda ni osebe, ki bi mu verjela.

Angleški kolegi so se tako pozabavali in sestavili seznam igralcev, za katere nakup šala za igro ne pride v poštev. To so: Joey Barton (Newcastle United), Ryan Nelsen (Blackburn Rovers), Martin Škrtel (Liverpool), Brede Hangeland (Fulham), Christopher Samba (Blackburn Rovers), Kevin Davies (Bolton Wanderers), Scott Parker (West Ham United), John Terry (Chelsea) in James Milner (Manchester City). In Slovenci? Z gotovostjo lahko trdimo, da Boštjan Cesar šala nase ne bi nadel niti v sanjah, medtem ko sta z njim v velikem slogu pozirala "Palermoviča" Armin Bačinović in Josip Iličić. Še kdo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.