Nogometni as primerja trenutni čas z eno največjih katastrof: "To so junaki..."

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ševčenko primerja pandemijo z jedrsko katastrofo v Černobilu, obenem pa izpostavlja, kakšni junaki so zdravstveni delavci.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ukrajinski nogometni as Andrej Ševčenko je trenutno situacijo primerjal z nuklearno katastrofo v Černobilu 1986. "Bili so hudi časi in podobno kot zdaj moramo zaupati odločitvam odgovornih," je dejal v pogovoru za Sky.

"Živim v okolici Londona in sem že deset dni zaprt doma. Preživljamo težke trenutke, vendar verjamem, da bo kmalu bolje," je dejal nekdanji nogometaš AC Milana in Chelsea, zdaj pa selektor ukrajinske reprezentance.

Foto: Žurnal24 Andrej Ševčenko se vrača v Dinamo iz Kijeva.

Triinštiridesetletni Ševčenko je poudaril, da so zdravniki resnični junaki tega časa in dodal: "Vse skupaj me spominja na jedrsko katastrofo v Černobilu. Tedaj sem bil star devet in podobno kot zdaj smo živeli v negotovosti. Zaupati moramo ukrepom odgovornih."

Ševčenko je bil petkrat prvak Ukrajine z Dinamom iz Kijeva, 2003 je bil evropski klubski z AC Milanom prvak, naslednje leto pa je osvojil italijansko prvenstvo in prejel zlato žogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.