Vroče! Nogometni zvezdnik objavil posnetek razgaljene zaročenke

Foto: Print Screen
Nekdanji zvezdnik Arsenala je z objavo vročega posnetka privzdignil obrvi svojim sledilcem.
Oglej si celoten članek

Družbena omrežja je zažgala nenavadna objava nogometnega zveznika Nicklasa Bendtnerja, ki je s svojimi sledilci delil posnetek razgaljene zaročenke Philine Roepstorff.

24-letna manekenka, ki na spletu zelo rada razkazuje svoje telo, je uprizorila izzivalni ples zgoraj brez. Ob zvočni spremljavi se je po sobi najprej zapeljala s kovčkom na kolesih, pri tem pa naj bi imitirala slovitega stripovskega junaka Supermana.

Pomanjkljivo oblečena svetlolaska se na posnetku vseskozi zadovoljno smehlja, medtem ko oblečena samo v kratko krilo pozira pred objektivom. Istočasno si z levo roko prekriva svoje prsi.

31-letni danski napadalec, trenutno član norveškega Rosenborga, je intimen posnetek po samo slabo uri izbrisal, vendar so ga pred tem pograbili nemški mediji, nato pa se je kot požar razširil po svetovnem spletu.

Bendtner naj bi z objavo svoji zaročenki čestital za nedavni rojstni dan. Marsikomu se je vse skupaj zdelo sila nenavadno. 

Par je sicer znan po provokativnih in žgečkljivih objavah na spletu.

Bendtner je nekdanji nogometni zvezdnik, ki je v karieri igral za Arsenal, Wolfsburg, Nottingham in Rosenborg, slednji je kvalifikacijah za ligo prvakov izločil Maribor, kot posojeni igralec pa je nosil tudi dres Birmingham Cityja, Sunderlanda in Juventusa.

Od leta 2017 je član Rosenborga, čeprav ga na tekmah s slovenskim prvakom ni bilo niti na klopi za rezervne igralce. Za Norvežane je doslej odigral 86 tekem in zabil 35 golov, osvojil pa je tudi tri lovorike.

Na sodišču Zvezdnik taksistu zlomil čeljust, takšna je kazen

V zaključku lanskega leta se je znašel na tapeti zaradi fizičnega napada na taksista, kateremu je zlomil čeljust. Krivdo je priznal, a poudaril, da taksistu ni želel plačati, ker naj bi ga namerno vozil po nepravi poti.

Taksist naj bi med vožnjo tudi govoril po telefonu, zaradi spora glede plačila pa naj bi v nogometaša celo zalučal streklenico, nakar se ga je Bendtner lotil s pestmi. Sodišče mu je izreklo 50 dni hišnega pripora.

Prestaja kazen Nogometni zvezdnik v hišnem priporu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.