Šport > Nogomet
2482 ogledov

Zvezdnik taksistu zlomil čeljust, takšna je kazen

Nicklas Bendtner
Vožnja s taksijem je imela buren konec, voznik je utrpel težke poškodbe.

Danskega nogometnega reprezentanta Nicklasa Bendtnerja je sodišče v Københavnu obsodilo na 50-dnevno zaporno kazen, ker je septembra udaril taksista, pri tem pa je upoštevalo priloženo dokumentacijo taksista, ki je imel zlomljeno čeljust. Odvetnik nogometaša je že napovedal pritožbo.

Mačeta Ljubosumje Šport Nogometašu vdrli v sobo in ga razrezali z mačeto

Napadalec norveškega Rosenborga je priznal, da je taksista udaril, ni pa ga brcnil, kot je trdila žrtev. Nogometaš je dejal, da je fizično silo uporabil le v samoobrambi, posnetki s kamere, ki je posnela incident, tega niso mogli ne potrditi ne ovreči.

Tridesetletni Bendtner je tudi priznal, da taksistu ni plačal vožnje, saj naj bi ju z dekletom ta vozil po nepravi poti. Voznik taksija, ki ni bil pripet z varnostnim pasom, med vožnjo pa je govoril po telefonu, za kar so ga denarno kaznovali, je nato vanj zalučal steklenico pijače. Bendtner je prav tako plačal kazen, ker ni bil pripet.

Rosenborg je že sporočil, da z nogometašem ne bo prekinil pogodbe, oglasila pa se je tudi tamkajšnja zveza, ki je zatrdila, da bo še premislila, če bo Bendtnerja selektor še vabil v reprezentanco.

Bendtner sicer na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji, kamor se je Danska uvrstila po gostujoči zmagi 5:1 nad Irsko (gol za končni izid je iz enajstmetrovke dosegel prav Bendtner), zaradi poškodbe ni igral.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.