Šport > Nogomet
1864 ogledov

Nogometni zvezdnik pristal v zaporu

Bendtner Sagna Arsenal Cardiff City Premier League Anglija liga prvenstvo Reuters
Kontroverzni danski nogometaš Nicklas Bendtner je končal v zaporu, potem ko je taksistu zlomil čeljust.

Danski reprezentant in aktualni član Rosenborga, Nicklas Bendtner, je v zgodnjih jutranjih urah v Kopenhagnu napadel taksista in mu pri tem zlomil čeljust.

Po poročanju danskih medijev naj bi pred incidentom nekdanj napadalec Arsenala užival nočno življenje Kopenhagna v družbi svojega dekleta. Po napadu ga je prijela in pridržala danska policija.

"Potrjujemo, da je bil na našega voznika izveden resen napad. On je trenutno v operacijski sobi zaradi zlomljene čeljusti. Napad je bil prijavljen policiji. Potrjujemo, da je bil napadalec Nicklas Bendtner," se glasi sporočilo za javnost taksi službe.

Da je do omenjenega incidenta prišlo, so potrdili tudi iz policije.

Bendtner je sicer že od prej poznan po različnih incidentih. Zaradi njih ter svojih iger v dresu Arsenala si je tudi prislužil naziv "Lord Bendtner".

Bendtner Danska Italija kvalifikacije za SP Bendtner Šport Pijan s pasom bičal taksi Bendtner Danska Italija kvalifikacije za SP Bendtner Šport Bendtner prejel opozorilo zaradi razgrajanja bendtner portugalska danska bendtner Šport Bendtner bo drago plačal razkazovanje spodnjic Nicklas Bendtner pica Kobenhavn Danska prosjačenje pijani bendtner Šport Pijani Bendtner prosjačil za pico

Tekom kariere je danski napadalec nosil dres Arsenala, Birmingham Cityja, Sunderlanda, Juventusa, Wolfsburga, Nottingham Forresta in nazadnje Rosenborga. Reprezentančni dres je oblekel 81-krat, za Dansko pa je dosegel 30 zadetkov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.