Šport > Nogomet
64 ogledov

Pijani Bendtner prosjačil za pico

Nicklas Bendtner pica Kobenhavn Danska prosjačenje Youtube
Danski napadalec Nicklas Bendtner je znan po svoji samozavesti. Kljub temu, da več kot očitno ni dovolj dober za Arsenal, ki ga je posodil Sunderlandu, se mu zdaj spet posmehuje cel svet. Na medmrežju se je namreč pojavil video, kjer Bendtner prosjači v piceriji.

Bizarni dogodek se je zgodil v neki piceriji v Københavnu, kjer je želel pijani Nicklas Bendtner plačati obrok s svojo kreditno kartico, a je bil zahtevek zavrnjen. Po poročanju danskega časopisa Ekstrabladet je Bendtner, da bi dobil zastonj pico, uporabil tudi famozno krilatico: "Mar ne veste, kdo sem jaz? Lahko kupim celo picerijo!" Kako presenetljivo.

Picopeki so zavrnili nadutega napadalca Arsenala, ki letos igra kot posojen nogometaš pri premierligašu Sunderlandu. "Bil je jeb**o aroganten," je povedala priča. "Bendtner se je obnašal, kot bi bil lastnik. Vsi prisotni so se samo spogledovali in odkimavali, ko so videli, kako se obnaša." Bendtner je po poročanju časopisa na koncu le dobil svojo pico, saj sta se ga usmilili dve dekleti. Kaj si o tem mislita njegov trener pri topničarjih Arsene Wenger in njegov novi "šef" pri Sunderlandu Martin O'Neill, je seveda povsem drugo vprašanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.