Šport > Nogomet
33 ogledov

Bendtner in Cattermole aretirana!

bendtner arsenal EPA
Nogometaša Sunderlanda Nicklas Bendtner in Lee Cattermole sta končala v priporu, potem ko so ju policisti prijeli zaradi domnevne povezanosti s poškodovanimi avtomobili v središču Newcastla. Oba sta po plačilu varščine že na prostosti, a ju čakajo še dodatne preiskave.

Mario Balotelli dobiva družbo na napačnih straneh časopisov. Po tem, ko je Nicklas Bendtner na rodnem Danskem pijan prosjačil za pico, je posojeni nogometaš Arsenala spet v težavah. Tokrat so ga skupaj s soigralcem pri Sunderlandu Leejem Catermolom aretirali zaradi suma vpletenosti v incident na ulici Stowell v središču Newcastla, ki se je zgodil 6. decembra. Oba 23-letnika so nato izpustili po plačilu varščine, a ju čaka še dodatna preiskava, so potrdili na policiji.

"Policija lahko potrdi, da sta bila 15. decembra aretirana dva 23-letna moška, zaradi suma povzročitve materialne škode," je dejal predstavnik za odnose z javnostjo pri policiji: "To sledi preiskavi poškodovanih avtomobilov na ulici Stowell v središču Newcastla, ki se je zgodilo okrog 22. ure 6. decembra. Oba moška sta pripor zapustila po plačilu varščine." Sunderland AFC aretacij še ni komentiral. Pri policiji prav tako niso povedali, koliko avtomobilov je bilo poškodovanih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.