Nogometno slavje v 21. stoletju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Argentinski reprezentant je z objavo fotografije nazorno pokazal, kako poteka slavje nogometašev v dobi družabnih omrežij.
Oglej si celoten članek

Argentina je v četrtfinalu južnoameriškega turnirja Copa America premagala Venezuelo (4:1) in se uvrstila v polfinale tekmovanja, kjer jo čaka obračun z Združenimi državami Amerike.

Gonzalo Higuaín je na srečanju z Venezuelo navduševal s formo, ki ga je krasila v klubski sezoni 2015/2016. Napadalec Napolija je z dvema goloma poskrbel za neulovljivo prednost varovancev Gerarda Martina, po natanko uri igre pa je svoj 54. zadetek v dresu državne reprezentance prispeval še Lionel Messi.

Superzvezdnik Barcelone se je na večni lestvici najboljših strelcev izenačil z rojakom Gabrielom Batistuto (54). Po znižanju v 70. minuti je kočnih 4:1 v korist Argentine postavil Erik Lamela.

Po tekmi je Marcus Rojo posnel zanimivo fotografijo, ki jo je na družabnih omrežjih objavil Ezequile Lavezzi. S fotografije je moč razbrati, katere so prioritete modernega nogometaša, saj se Argentinci namesto evforičnemu slavju posvečaju brskanju po svojih pametnih telefonih. 

Branilec Manchester Uniteda je pri tem v objektiv ujel kar sedem reprezentančnih kolegov.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.