Šport > Nogomet
72 ogledov

Nogometno slavje v 21. stoletju

argentina copa america Profimedias
Argentinski reprezentant je z objavo fotografije nazorno pokazal, kako poteka slavje nogometašev v dobi družabnih omrežij.

Argentina je v četrtfinalu južnoameriškega turnirja Copa America premagala Venezuelo (4:1) in se uvrstila v polfinale tekmovanja, kjer jo čaka obračun z Združenimi državami Amerike.

Gonzalo Higuaín je na srečanju z Venezuelo navduševal s formo, ki ga je krasila v klubski sezoni 2015/2016. Napadalec Napolija je z dvema goloma poskrbel za neulovljivo prednost varovancev Gerarda Martina, po natanko uri igre pa je svoj 54. zadetek v dresu državne reprezentance prispeval še Lionel Messi.

Superzvezdnik Barcelone se je na večni lestvici najboljših strelcev izenačil z rojakom Gabrielom Batistuto (54). Po znižanju v 70. minuti je kočnih 4:1 v korist Argentine postavil Erik Lamela.

Po tekmi je Marcus Rojo posnel zanimivo fotografijo, ki jo je na družabnih omrežjih objavil Ezequile Lavezzi. S fotografije je moč razbrati, katere so prioritete modernega nogometaša, saj se Argentinci namesto evforičnemu slavju posvečaju brskanju po svojih pametnih telefonih. 

Branilec Manchester Uniteda je pri tem v objektiv ujel kar sedem reprezentančnih kolegov.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.