Noka v četrtek tudi uradno

Foto: Žurnal24 Selektorja Noko Serdarušića čaka še veliko dela. FOTO: Reuters
Če je res, da kjer je dim, je tudi ogenj, bo Zvonimir Serdarušić - Noka v četrtek sedel na klop slovenske moške reprezentance. Ob 15. uri bodo izbrali naslednika Mira Požuna.
Oglej si celoten članek
"Odločali bodo znanje, izkušnje in ugled," je pojasnil predsednik Rokometne zveze Slovenije (RZS) Franjo Bobinac. V strokovnost in izkušnje hrvaškega trenerja ne gre dvomiti, malo drugače je z ugledom. Zvonimir Serdarušić se bo moral na sodišču zagovarjati zaradi obtožb, da je bil kot trener Kiela – vodil ga je med letoma 1993 in 2008 – vpleten v podkupovalno afero.

Prav zato ni prevzel Rhein-NeckarLöwna in zaradi tega je njegova cena na rokometnem trgu tako padla. Si ga kljub temu RZS lahko privošči? "To je vprašanje, ampak koliko stanejo drugi? Prepričan sem, da če bomo zgradili močno reprezentanco z vrhunskim selektorjem, bo ugled rokometa spet zrastel in bo ta šport znova zelo zanimiv tudi za pokrovitelje. Mislim še, da cena pri vsem tem ni ključna," je po zadnji seji predsedstva RZS pojasnil Bobinac. Sicer je znano, da bi se Serdarušić po enoletnem premoru rad vrnil v rokomet. V igri je bil tudi za selektorja BiH, a ga je prehitel Irfan Smajlagić.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.