Nole odpihnil Rafo

Foto: Žurnal24 Nole se je takole veselil svojega petega letošnjega finala. Foto: Reuters
Novak Djoković je brez večjih težav odpravil Rafaela Nadala. Na drugem polfinalnem obračunu je Gael Monfils v napetem dvoboju premagal Čeha Radeka Stepaneka.
Oglej si celoten članek

V Parizu je bil v soboto ob 14. uri na sporedu prvi pofinalni obračun BNP Paribas Mastersa, kjer sta se pomerila Srb Novak Đoković ter Španec Rafael Nadal.

Nole je z neverjetno lahkoto odpihnil na ATP lestvici mesto višje postavljenega Španca. Rafi je prepustil vsega pet iger in slavil z rezultatom 6:2 ter 6:3. Za drugo mesto v finalu sta se pomerila Radek Stepanek in Gael Monfils. Po dobrih dveh urah in pol dvoboja je po treh nizih slavil Francoz, ki bo v finalu lahko računal na bučno podporo domačih navijačev. Toda glede na današnjo formo Djokovića bi bila zmaga Monfilsa veliko presenečenje.

Že v četrtek pa sta si, z uvrstitvijo v četrtfinale, Fernando Verdasco in Nikolaj Davidenko zagotovila nastop na zaključnem turnirju sezone, ki se začne 23. novembra  v Londonu. To je že pred začetkom turnirja v Parizu uspelo Rogerju Federerju, Rafaelu Nadalu, Novaku Đokoviću, Andyju Murrayu, Juanu Martinu Del Potru ter Andyju Roddicku.

BNP Paribas Masters, polfinale:

Novak Đoković (SRB/3) : Rafael Nadal (ŠPA/2) 6:2, 6:3

Gael Monfils (FRA/15) : Radek Stepanek (ČEŠ) 6:4, 5:7, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.