Šport
4 ogledov

Nole odpihnil Rafo

Nole se je takole veselil svojega petega letošnjega finala. Foto: Reuters Žurnal24 main
Novak Djoković je brez večjih težav odpravil Rafaela Nadala. Na drugem polfinalnem obračunu je Gael Monfils v napetem dvoboju premagal Čeha Radeka Stepaneka.

V Parizu je bil v soboto ob 14. uri na sporedu prvi pofinalni obračun BNP Paribas Mastersa, kjer sta se pomerila Srb Novak Đoković ter Španec Rafael Nadal.

Nole je z neverjetno lahkoto odpihnil na ATP lestvici mesto višje postavljenega Španca. Rafi je prepustil vsega pet iger in slavil z rezultatom 6:2 ter 6:3. Za drugo mesto v finalu sta se pomerila Radek Stepanek in Gael Monfils. Po dobrih dveh urah in pol dvoboja je po treh nizih slavil Francoz, ki bo v finalu lahko računal na bučno podporo domačih navijačev. Toda glede na današnjo formo Djokovića bi bila zmaga Monfilsa veliko presenečenje.

Že v četrtek pa sta si, z uvrstitvijo v četrtfinale, Fernando Verdasco in Nikolaj Davidenko zagotovila nastop na zaključnem turnirju sezone, ki se začne 23. novembra  v Londonu. To je že pred začetkom turnirja v Parizu uspelo Rogerju Federerju, Rafaelu Nadalu, Novaku Đokoviću, Andyju Murrayu, Juanu Martinu Del Potru ter Andyju Roddicku.

BNP Paribas Masters, polfinale:

Novak Đoković (SRB/3) : Rafael Nadal (ŠPA/2) 6:2, 6:3

Gael Monfils (FRA/15) : Radek Stepanek (ČEŠ) 6:4, 5:7, 6:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.