Nole sporočil, ali bo odpotoval v New York

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je dokončno odpovedal nastop na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku, ki se bo začelo v ponedeljek. Zmagovalec 21 turnirjev za grand slam ne sme nastopiti v ZDA, ker ni cepljen proti novemu koronavirusu.
Oglej si celoten članek

"Na žalost letos ne bom tekmoval v New Yorku. Vsem igralcem želim dober turnir. Hvala mojemu #NoleFam-u za vso ljubezen, podporo. Nadaljeval bom vzdrževanje pripravljenosti in optimizma ter se veselim novih tekmovanj. Kmalu se vidimo!" je na družbenih omrežjih zapisal 35-letnik.

Đokoviću so nastop na zadnjem grand slamu sezone onemogočila v sredo posodobljena pravila Ameriške agencije za nadzor in preprečevanje bolezni. To bo že drugi grand slam v sezoni, ki ga bo Beograjčan izpustil, potem ko so ga avstralske oblasti tik pred začetkom OP Avstralije poslale nazaj v Srbijo.

OP ZDA Tako kaže necepljenemu Đokoviću glede nastopa v New Yorku

Đoković ima sicer številne podpornike, ki so si izrazili željo po Srbovem nastopu v New Yorku, med drugimi tudi visoki politični predstavniki, v svetu tenisa pa med drugimi tudi domačina John McEnroe in Taylor Fritz ter lanski zmagovalec, Rus Danil Medvedjev, in številni drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:07 25. Avgust 2022.

    Saj bi razumel, če bi to cepivo v resnici bilo cepivo in bi preprečilo okužbe, bi bil upravičen ukrep. Ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.