Nole v Parizu ponovil lanski uspeh

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković je zmagovalec mastersa ATP v Parizu z nagradnim skladom 2,8 milijona evrov. V finalu je prvi nosilec za ponovitev lanskega uspeha na tem tekmovanju premagal sedmopostavljenega Kanadčana Miloša Raonića s 6:2, 6:3.
Oglej si celoten članek

Za Novaka Đokovića je današnja zmaga že 47. turnirski uspeh v karieri in šesti letos. Z zmago pa je dobil tudi novih 1000 točk za lestvico ATP, s katerimi bo še utrdil prednost pred Rogerjem Federerjem, Švicarju je namreč spodrsnilo v četrtfinalu Pariza prav proti Milošu Raoniću.

Đoković se za zmago danes ni pretirano namučil, po uri in 24 minutah je dosegel četrto medsebojno zmago v prav toliko dvobojih s Kanadčanom srbskega rodu.

Masters, Pariz (finale):

Novak Đoković (Srb/1) : Miloš Raonić (Kan/7) 6:2, 6:3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.