Nor prizor iz taksija, v glavnih vlogah pa Luka In Gogi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Goran Dragić in Luka Dončić sta si v Turčiji privoščila tudi nekaj manj stresnih ur. No...
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so ta teden trenirali in odigrali dve tekmi v Istanbulu, kjer so pred petimi leti prišli tudi do naslova evropskega prvaka. V petek so Slovenci premagali domačo reprezentanco s 104:103 po podaljšku, v glavni vlogi sta bila kapetan Goran Dragić, ki je ob 28 doseženih točkah prispeval tudi odločilni met za tri točke, in Luka Dončić, ki je v precej omejenih minutah zbral 23 točk in 10 skokov. Oba zvezdnika, ki sta se kot zadnja priključila izbrani vrsti, sta nato dobila prosto za tekmo z Ukrajino, njuni soigralci so slavili z izidom 86:82.

Medtem ko se je preostala četa Aleksandra Sekulića pripravljala na dvoboj z Ukrajinci, pa sta si starejši od bratov Dragić in Dončić lahko privoščila nekaj več sproščenega časa v metropoli ob Bosporju.

Med drugim sta se odločila za vožnjo s taksijem, v vozilu pa sta jima družbo delala tudi trener za telesno pripravo v reprezentanci, hkrati sicer tudi njun osebni trener, Anže Maček in Marko Milić. Legendarni Air Milko v izbrani vrsti zaseda funkcijo vodje delegacije.

Dragić je vožnjo v nabito polnem taksiju tudi posnel, manj navdušen pa se je zdel Dončić.

Kdorkoli se je po Istanbulu že vozil z lokalnimi taksisti, ga bo zlahka razumel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.