Norčevanje iz Kidda: 50.000 $ na kozarec

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trener Brooklyn Nets Jason Kidd je po incidentu, ko je na tekmi proti Los Angeles Lakers s polito pijačo na nedovoljen način izsilil minuto odmora, postal pribljubljena tarča navijačev.
Oglej si celoten članek

Navijač Brooklyn Nets je na tekmi proti Houston Rockets nosil majico z napisom: ''Razprodaja. Cola in led, 50.000 $ na kozarec, udari me''.

Napis se nanaša na nekdanjega košarkarja, dandanes trenerja, ki je osem sekund pred koncem tekme z Los Angeles Lakers svojemu igralcu Tyshawnu Taylorju večkrat ponovil: ''Udari me!''. Taylor se je zaletel v trenerja, ki je ''ponesreči'' izpustil kozarec s pijačo in Brooklynu pridobil nekaj dragocenih sekund za pripravo akcije.

Kidd je po tekmi zanikal, da je šlo za namerno dejanje, vendar mu vodstvo lige ni nasedlo in ga kaznovalo s 50.000 dolarjev kazni (približno 37.000 evrov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.