"Norec" na klopi Lazia

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinski nogometni strokovnjak Marcelo Bielsa je novi trener italijanskega prvoligaškega moštva Lazio, je danes sporočilo vodstvo rimskega moštva.
Oglej si celoten članek

Šestdesetletni Južnoameričan Marcelo Bielsa, znan tudi pod vzdevkom "Loco", je na mestu trenerja Lazia zamenjal Simoneja Inzaghija, ki je bil sicer začasna rešitev po aprilskem odstopu Stefana Piolija.

"Klub Lazio je sklenil dogovor o sodelovanje z Bielso in njegovimi pomočniki, ki bodo v Rim prispeli 9. julija," je v sporočilu za javnost zapisalo moštvo iz večnega mesta.

Bielsa je nekdanji selektor Argentine in Čila, v preteklosti pa je na stari celini vodil tudi španski zasedbi Espanyol in Athletic Bilbao ter francoski Marseille.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.