Norena zgrmel s kolesa

Foto: Reuters Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena Foto: Reuters Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena Foto: Reuters Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena Foto: Reuters Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena
Kolesar moštva Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena je padel na eni izmed etap dirke Milano-San Remo. Zdravniki so bili kmalu ob njem, več podorbnosti pa še ni znanih. Srečno, Carlos! Dirko je sicer dobil Avstralec Simon Gerrans.
Oglej si celoten članek

Avstralski kolesarji so ubranili lansko zmago na prvi spomladanski klasiki, dirka Milano-San Remo. Matthewa Gossa je na prestolu zamenjal avstralski prvak Simon Gerrans (GreenEdge), ki je imel v sprintu treh ubežnikov, ti so napadli dobrih sedem kilometrov pred ciljem, več moči od Švicarja Fabiana Cancellare in Italijana Vincenza Nibalija. Na 103. izvedbi dirke je nastopilo rekordno število slovenskih kolesarjev, a Boruta Božiča, Grege Boleta, Simon Špilaka, Jureta Kocjana in Kristijana Korena po 298 kilometrih ni bilo v ospredju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:31 17. Marec 2012.

    ''Kolesar moštva Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena je padel na eni izmed etap dirke Milano-San Remo...''<br /><br />Novinar ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.