Šport
29 ogledov

Norena zgrmel s kolesa

Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena
1/4
Reuters
Kolesar moštva Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena je padel na eni izmed etap dirke Milano-San Remo. Zdravniki so bili kmalu ob njem, več podorbnosti pa še ni znanih. Srečno, Carlos! Dirko je sicer dobil Avstralec Simon Gerrans.

Avstralski kolesarji so ubranili lansko zmago na prvi spomladanski klasiki, dirka Milano-San Remo. Matthewa Gossa je na prestolu zamenjal avstralski prvak Simon Gerrans (GreenEdge), ki je imel v sprintu treh ubežnikov, ti so napadli dobrih sedem kilometrov pred ciljem, več moči od Švicarja Fabiana Cancellare in Italijana Vincenza Nibalija. Na 103. izvedbi dirke je nastopilo rekordno število slovenskih kolesarjev, a Boruta Božiča, Grege Boleta, Simon Špilaka, Jureta Kocjana in Kristijana Korena po 298 kilometrih ni bilo v ospredju.

Komentarjev 1
  • Skoti Pipen 18:31 17.marec 2012.

    ''Kolesar moštva Colombia Coldeportes Carlos Julian Quintero Norena je padel na eni izmed etap dirke Milano-San Remo...''Novinar ni naredil domače naloge! Dirka Milano-San Remo je ena izmed ENODNEVNIH kolesarskih klasik, zatorej NI etap.. (;