Noro, koliko vstopnic za svetovno prvenstvo v Planici je že prodanih

Foto: Anže Petkovšek Navijači pod planiško velikanko
Foto: Anže Petkovšek Navijači pod planiško velikanko
Za SP v Planici prodanih že 4468 vstopnic.
Oglej si celoten članek

Predprodaja vstopnic za svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, ki bo od 19. do 22. marca v Planici, se je začela v torek, prodanih pa je že 4468 vstopnic, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Na kraju nesreče "Slabi spomini so za mano, zdaj tu spet lahko uživam"

Za sobotno tekmo, po kateri bo znan svetovni prvak v poletih, je na tribuni Kavka, ki je neposredno ob izteku letalnice bratov Gorišek, na voljo samo še 351 vstopnic, so sporočili iz SZS.

Največ vstopnic so za zdaj prodali na Norveško (1461) in v Nemčijo (977). Drugače pa kupci prihajajo iz kar 19 držav. Med drugim tudi iz Velike Britanije, Japonske, Irske, Madžarske, Danske in Belgije.

Zaradi povečane prodaje vstopnic zato pri SZS pozivajo vse, ki bi si želeli polete ogledati v živo, da si svoje vstopnice zagotovijo v predprodaji čim prej.

Svetovni rekorder Legendarni letalec: "Planica bo vedno del mene"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.