Noro, noro in še enkrat noro! Dončić ponižal tekmece

Foto: Profimedia luka dončić
Luka Dončić je preprosto nenadkriljiv.
Oglej si celoten članek

Ne mine tekma, da ne bi na njej v vsem svojem sijaju blestel komaj 18-letni slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić.

Real Madrid je v petem krogu domačega prvenstva premagal Unicajo (99:85) in se s peto zaporedno zmago (5-0!) utrdil na prvem mestu razpredelnice.

Kraljevi klub, ki je dobil tudi obe zahtevni evroligaški preizkušnji, je le ena od dveh ekip, ki v letošnji sezoni španske ACB še ne poznata poraza. 

Foto: Profimedia

Znova je blestel slovenski reprezentant, ki je v 21 minutah prispeval 18 točk (4/5 za dve, 2/3 za tri, 4/4 prosti meti), 6 skokov in 5 podaj za statistični indeks 26.

Bolje se je odrezal le Jaycee Carroll, ki je 29 točkam dodal tri skoke in podajo (indeks 27). Anthonyja Randolpha zaradi poškodbe rame ni bilo v kadru kraljevega kluba.

Kriza v Madridu Gneča v ambulanti, Randolph za seboj pustil veliko vrzel Slovenski Real Madridčani snubijo še enega zlatega Slovenca

Dončić se je med tekmo poigraval s košarkarji nasprotne ekipe in s preigravanjem med nogami ponižal  gostujočega branilca Carlosa Suáreza. Poglejte si še nekaj fantastičnih potez slovenskega asa, ki iz dneva v dan potrjuje status prvega favorita na naslednjem naboru severnoameriške lige NBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.