Noro! Oblakova dvojna obramba, ki jemlje dih

Foto: Epa jan oblak
Slovenski reprezentančni vratar je nogometnim sladokuscem postregel z novo poslastico.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid, drugi na lestvici španske La Lige, je v 32. krogu domačega prvenstva premagal Celtode Vigo (2:0). Med strelce sta se vpisala Antoine Griezmann v 42. in Alvaro Morata v 74. minuti.

La Liga Tako hudo kazen je prejel Diego Costa

V vratih domačega moštva je znova blestel slovenski vratar Jan Oblak, ki je zabeležil tri obrambe in svojo mrežo ponovno ohranil nedotaknjeno. Škofjeločan je domače navijače na stadionu Wanda Metropolitano, kjer se je zbralo več kot 55.000 ljudi, na noge dvignil z dvojno obrambo v 18. minuti srečanja. Izjemni reakciji 26-letnika si lahko pogledate v priloženem posnetku. 

Slovenca je po tekmi prehvalil tudi trener Diego Simeone, ki nadvse ceni Oblakovo zvestobo Atléticu, čeprav se zanj odkrito zanima kopica drugih nogometnih velikanov.

"Jan je najboljši vratar na svetu. Srečo imamo, da je pripravljen igrati za Atlético in da lahko računamo nanj. Zelo je napredoval in to si je tudi zaslužil. V tem položaju se je znašel zaradi svojega dela, truda in napredka," je povedal trener Atlética.

Po 32. krogih na lestvici vodi Barcelona s 74 točkami. Atlético jih ima 65, Real Madrid pa s tekmo manj zaostaja pet točk za mestnim tekmecem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.