Noro, tudi 83.000 evrov za vstopnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Jutri bodo v prodaji prve vstopnice za dvoboj stoletja med Floydom Mayweatherjem in Mannyjem Pacquaiojem. Cena posameznih vstopnic naj bi dosegla tudi okoli 83 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Dvorana MGM Grand v Las Vegasu sprejme 16.500 ljudi, vstopnice pa bo lahko kupilo le 1000 gledalcev. Ostale sedeže bodo razdelili med borce, kazino, pokrovitelje in promotorje. Najcenejše vstopnice za enega najbolj pričakovanih dvobojev v zgodovini bodo stale 1.400 evrov, najdražje pa naj bi po pričakovanjih ob preprodajah dosegle tudi več kot 83.000 evrov (100.000 dolarjev).

S prodajo vstopnic sicer organizatorji zelo zamujajo, saj se strani nista uspeli dogovoriti o količini vstopnic in za katera mesta. "Ni mi mar za vstopnice, mar mi je le za tekmeca, ki bo stal pred mano. Osredotočen sem na Mannyja Pacquiaa. Z vstopnicami se ne ukvarjam," je o zapletu s prodajo kart dejal Floyd Mayweather, ki bo po dvoboju v žep pobasal 80 milijonov dolarjev, njegov nasprotnik pa 2borih" 40. Gre za najdražji dvoboj v zgodovini boksa.

"Najboljši vseh časov"

Mayweather je v svoji profesionalni karieri zmagal na vseh 47 dvobojih, od tega jih je 26 zaključil z knockoutom, Manny Pacquiao pa je zbral 57 zmag, pet porazov in dva neodločena dvoboja.

Osemintridesetletni Mayweather je sicer še enkrat izjavil, da je boljši boksar kot je bil Muhammad Ali: "Izgubil je nekaj dvoboj, a še vedno je znan pod vzdevkom "The Greatest" (največji, op. p.), ker se je tako poimenoval. Jaz seme imenujem "TBE - The Best Ever" (Najboljši vseh časov, op. p.). Zagotovo me bodo kritizirali zaradi teh besed, a mi je popolnoma vseeno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.