Šport
21 ogledov

Noro, tudi 83.000 evrov za vstopnico

Floyd Mayweather in Manny Pacquiao EPA
Jutri bodo v prodaji prve vstopnice za dvoboj stoletja med Floydom Mayweatherjem in Mannyjem Pacquaiojem. Cena posameznih vstopnic naj bi dosegla tudi okoli 83 tisoč evrov.

Dvorana MGM Grand v Las Vegasu sprejme 16.500 ljudi, vstopnice pa bo lahko kupilo le 1000 gledalcev. Ostale sedeže bodo razdelili med borce, kazino, pokrovitelje in promotorje. Najcenejše vstopnice za enega najbolj pričakovanih dvobojev v zgodovini bodo stale 1.400 evrov, najdražje pa naj bi po pričakovanjih ob preprodajah dosegle tudi več kot 83.000 evrov (100.000 dolarjev).

S prodajo vstopnic sicer organizatorji zelo zamujajo, saj se strani nista uspeli dogovoriti o količini vstopnic in za katera mesta. "Ni mi mar za vstopnice, mar mi je le za tekmeca, ki bo stal pred mano. Osredotočen sem na Mannyja Pacquiaa. Z vstopnicami se ne ukvarjam," je o zapletu s prodajo kart dejal Floyd Mayweather, ki bo po dvoboju v žep pobasal 80 milijonov dolarjev, njegov nasprotnik pa 2borih" 40. Gre za najdražji dvoboj v zgodovini boksa.

"Najboljši vseh časov"

Mayweather je v svoji profesionalni karieri zmagal na vseh 47 dvobojih, od tega jih je 26 zaključil z knockoutom, Manny Pacquiao pa je zbral 57 zmag, pet porazov in dva neodločena dvoboja.

Osemintridesetletni Mayweather je sicer še enkrat izjavil, da je boljši boksar kot je bil Muhammad Ali: "Izgubil je nekaj dvoboj, a še vedno je znan pod vzdevkom "The Greatest" (največji, op. p.), ker se je tako poimenoval. Jaz seme imenujem "TBE - The Best Ever" (Najboljši vseh časov, op. p.). Zagotovo me bodo kritizirali zaradi teh besed, a mi je popolnoma vseeno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.