Nose se je hudo ponesrečil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na zadnjem treningu pred božičnimi prazniki si je kolesar Tomaž Nose v prometni nesreči poškodoval medenico, ključnico in nekaj reber.
Oglej si celoten članek

Tomaž Nose, dolgoletni član kolesarskega moštva Adria Mobil, je bil v ponedeljek udeležen v hudi prometni nesreči. Odpeljali so ga v novomeško bolnišnico, kjer je ostal na intenzivni negi.

"Na zadnjem treningu pred božičnimi prazniki si je poškodoval medenico, ključnico in nekaj reber," so zapisali na spletni strani kluba. "Kaj točno je botrovalo tako hudim poškodbam, ta trenutek še ni znano. Prav tako ne, za kakšne poškodbe gre in koliko časa bo trajala rehabilitacija."

Nose je že 13 let v članski kolesarski konkurenci, ves čas pa je bil član novomeškega kluba z izjemo let 2004 in 2005, ko je vozil za švicarski Phonak. Letos se lahko pohvali z osmim mestom na dirki Settimana Ciclistica Lombarda v Italiji. Svoj največji uspeh je dosegel leta 2007, ko je zmagal na dirki po Sloveniji in premagal trenutno enega od najboljših kolesarjev na svetu, Italijana Vincenza Nibalija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.