Noseči uspelo to, o čemer večina le sanja

Foto: EPA
Foto: EPA
Teniška zvezdnica Serena Williams je oznanila, da z zaročencem Alexisom Ohanianom pričakujeta prvega otroka.
Oglej si celoten članek

Ena najboljših teniških igralk vseh časov Serena Williams je v pričakovanju naraščaja. Novico je javnosti sporočila z objavo na Snapchatu, kjer je fotografiji pripisala ''20 tednov''.

To pomeni, da je bila Williamsova noseča že med letošnjim OP Avstralije, na katerem je v finalu premagala sestro Venus in se veselila 23. zmage na grand slamih. S tem je na večni lestvici prehitela legendarno Steffi Graf, ki je zbrala 22 velikih lovorik.

Američanka je po koncu turnirja v Melbournu odpovedala nastopa na turnirjih serije Premier Mandatory v Indian Wellsu in Miamiju. Uradni razlog za odpoved je bila poškodba kolena, a je zajec, kot se je izkazalo, tičal v drugem grmu. 

Rošada na vrhu lestvice

Williamsova, trenutno druga igralka sveta, bo kljub odsotnosti v ponedeljek znova zasedla prvo mesto na lestvici WTA. Dekleta se bodo prihodnji teden merila na turnirju v Stuttgartu, kjer bo lovoriko branila aktualna številka ena Angelique Kerber. Ta za vrnitev na svetovni teniški prestol potrebuje vsaj dve zmagi.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.