Šport
59 ogledov

Noseči uspelo to, o čemer večina le sanja

serena williams EPA
Teniška zvezdnica Serena Williams je oznanila, da z zaročencem Alexisom Ohanianom pričakujeta prvega otroka.

Ena najboljših teniških igralk vseh časov Serena Williams je v pričakovanju naraščaja. Novico je javnosti sporočila z objavo na Snapchatu, kjer je fotografiji pripisala ''20 tednov''.

To pomeni, da je bila Williamsova noseča že med letošnjim OP Avstralije, na katerem je v finalu premagala sestro Venus in se veselila 23. zmage na grand slamih. S tem je na večni lestvici prehitela legendarno Steffi Graf, ki je zbrala 22 velikih lovorik.

Američanka je po koncu turnirja v Melbournu odpovedala nastopa na turnirjih serije Premier Mandatory v Indian Wellsu in Miamiju. Uradni razlog za odpoved je bila poškodba kolena, a je zajec, kot se je izkazalo, tičal v drugem grmu. 

Rošada na vrhu lestvice

Williamsova, trenutno druga igralka sveta, bo kljub odsotnosti v ponedeljek znova zasedla prvo mesto na lestvici WTA. Dekleta se bodo prihodnji teden merila na turnirju v Stuttgartu, kjer bo lovoriko branila aktualna številka ena Angelique Kerber. Ta za vrnitev na svetovni teniški prestol potrebuje vsaj dve zmagi.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.