Nosečo zaročenko zamenjal z 19-letnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijski nogometni reprezentančni vratar Thibaut Courtois se je znašel v medijih zaradi napačnih razlogov.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Chelseaja Thibaut Courtois se je razšel s svojo dolgoletno partnerico Marto Dominguez, ki je sicer v osmem mesecu nosečnosti. Slednja, z belgijskim čuvajem mreže sta se spoznala leta 2013 v Madridu, naj bi imela dovolj Belgijčevih skokov čez plot. Oktobra 2014 je The Sun on Sunday poročal o Courtoisovem osvajanju natakarice Jeny Sanchez, avgusta 2015 pa je tudi belgijski model Emily Vanhoutte spregovorila o kratkem razmerju z vratarjem.

Dominguezova se je zdaj odločila za vrnitev v Španijo, z njo pa je odšla tudi enoletna hčerkica Adriana. Courtois je takoj stopil v akcijo. Na instagramu je opazil 19-letno Delaney Royle, ta je z nekaj provokativnimi fotografijami že imela 12.900 sledilcev, in z njo stopil v stik, ker naj bi ga zanimala pasma psov pomeranec. Enega izmed njih ima tudi Roylejeva.

Sledil je nakup, Roylejeva pa zdaj ob odsotnosti Courtoisa skrbi za njegovega psa. "Hčerko je vprašal, kje je dobila psa in nato takoj odpotoval k rejcu v Cambridge. Zdaj pazimo na Yoshija, ko je Courtois odsoten zaradi mednarodnih tekem," je redne odhode svoje hčerke v London, razdalja v eno smer znaša več kot 90 kilometrov, opisal njen oče Jonathan.

Čeprav mediji trdijo drugače, oče pravi, da hčerka nima razmerja s Courtoisom. "Morda bo nekoč hodila z igralcem West Hama. Takšno je pravilo. Nogometaš West Hama ali pa nič," se je pošalil oče.

Njegovo hčerko so sicer že pred tem opazili tudi na rojstnodnevni zabavi člana Tottenhama Dele Ailija.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.