Šport > Nogomet
41 ogledov

Nosečo zaročenko zamenjal z 19-letnico

thibaut courtois EPA
Belgijski nogometni reprezentančni vratar Thibaut Courtois se je znašel v medijih zaradi napačnih razlogov.

Zvezdnik Chelseaja Thibaut Courtois se je razšel s svojo dolgoletno partnerico Marto Dominguez, ki je sicer v osmem mesecu nosečnosti. Slednja, z belgijskim čuvajem mreže sta se spoznala leta 2013 v Madridu, naj bi imela dovolj Belgijčevih skokov čez plot. Oktobra 2014 je The Sun on Sunday poročal o Courtoisovem osvajanju natakarice Jeny Sanchez, avgusta 2015 pa je tudi belgijski model Emily Vanhoutte spregovorila o kratkem razmerju z vratarjem.

Dominguezova se je zdaj odločila za vrnitev v Španijo, z njo pa je odšla tudi enoletna hčerkica Adriana. Courtois je takoj stopil v akcijo. Na instagramu je opazil 19-letno Delaney Royle, ta je z nekaj provokativnimi fotografijami že imela 12.900 sledilcev, in z njo stopil v stik, ker naj bi ga zanimala pasma psov pomeranec. Enega izmed njih ima tudi Roylejeva.

Sledil je nakup, Roylejeva pa zdaj ob odsotnosti Courtoisa skrbi za njegovega psa. "Hčerko je vprašal, kje je dobila psa in nato takoj odpotoval k rejcu v Cambridge. Zdaj pazimo na Yoshija, ko je Courtois odsoten zaradi mednarodnih tekem," je redne odhode svoje hčerke v London, razdalja v eno smer znaša več kot 90 kilometrov, opisal njen oče Jonathan.

Čeprav mediji trdijo drugače, oče pravi, da hčerka nima razmerja s Courtoisom. "Morda bo nekoč hodila z igralcem West Hama. Takšno je pravilo. Nogometaš West Hama ali pa nič," se je pošalil oče.

Njegovo hčerko so sicer že pred tem opazili tudi na rojstnodnevni zabavi člana Tottenhama Dele Ailija.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.