Nov direktor reprezentance: "Vsi smo glasovali za Mirana"

Foto: Profimedia
Znan je nov direktor slovenske nogometne izbrane vrste.
Oglej si celoten članek

Nogometna zveza Slovenije javnosti (še) ni obvestila o izredno pomembnem sklepu izvršnega odbora NZS. Na dopisni seji je namreč najvišji organ potrdil novega direktorja slovenskih reprezentanc – kapetana 'zlate generacije' Mirana Pavlina. Slednji naj bi to funkcijo prevzel v začetku prihodnjega meseca, o njegovem delu v NZS pa se je sicer govorilo že dlje časa.

"Kot jaz vem, ni bil na dopisni seji nihče proti in tudi jaz sem v imenu Medobčinske nogometne zveze Kranj z veseljem glasoval za Mirana Pavlina. Zapisnika dopisne seje še nisem prejel, a časi so pač taki, da je to verjetno samo še stvar tehnike," je dejal predsednik MNZ Gorenjske Mihael Zrimec.

Na spletni strani zveze novic o seji IO NZS še ni, v nogometnih krogih pa se je že nekaj mesecev šušljalo, da bo Pavlin odgovoren za reprezentance pod okriljem NZS. V zadnjem času je deloval v UEFA, kjer je kot številni drugi nekdanji odlični igralci opravil posebno izobraževanje in bil tako v generaciji takih asov kot so Kaka, Emile Heskey, Andrej Aršavin. Gre za izobrazbo, ki znotraj mednarodne nogometne zveze predstavlja kar visok status – nekakšen magisterij.

Nobena skrivnost ni, da Pavlin odlično sodeluje s predsednikom UEFA, Slovencem Aleksandrom Čeferinom. Skušali smo priklicati Pavlina, a za naše klice ni bil dosegljiv. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.