Nov hud udarec za Liverpool

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Angleški nogometni prvoligaš Liverpool v tej sezoni ne kaže takšnih predstav kot v preteklih letih, nazadnje je izgubil prvenstveno tekmo pri Arsenalu z 2:3. Prav na tej tekmi pa je za nameček izgubil še dva branilca. Poškodbe sta staknila Trent Alexander-Arnold in Joël Matip, poroča francoska tiskovna agencija AFP.
Oglej si celoten članek

Joël Matip si je poškodoval mečno mišico, Trent Alexander-Arnold pa gleženj. Oba bosta predvidoma počivala vsaj dva tedna. Tako ne bosta igrala niti na sredini tekmi lige prvakov v gosteh pri Glasgow Rangers ter nedeljski domači prvenstveni proti Manchester Cityju.

Že v ponedeljek je trener rdečih Jürgen Klopp izvedel tudi to, da do decembra ne bo mogel računati niti na v tej sezoni najboljšega posameznika Liverpoola, napadalca Luisa Diaza, ki si je prav tako na tekmi z Arsenalom poškodoval koleno.

Ekipo že od začetka sezone načenjajo poškodbe, tudi zaradi tega je Liverpool začel sezono najslabše v zadnjih desetih letih. Trenutno je deseti in ima 14 točk zaostanka za prvim mestom v domači ligi.

Že pred tem se je poškodoval tudi vezist Arthur Melo, prav tako pa sta odsotna tudi Alex Oxlade-Chamberlain in Naby Keita.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.