Šport > Nogomet
193 ogledov

Nov hud udarec za Liverpool

Joel Matip Profimedia
Angleški nogometni prvoligaš Liverpool v tej sezoni ne kaže takšnih predstav kot v preteklih letih, nazadnje je izgubil prvenstveno tekmo pri Arsenalu z 2:3. Prav na tej tekmi pa je za nameček izgubil še dva branilca. Poškodbe sta staknila Trent Alexander-Arnold in Joël Matip, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Joël Matip si je poškodoval mečno mišico, Trent Alexander-Arnold pa gleženj. Oba bosta predvidoma počivala vsaj dva tedna. Tako ne bosta igrala niti na sredini tekmi lige prvakov v gosteh pri Glasgow Rangers ter nedeljski domači prvenstveni proti Manchester Cityju.

Že v ponedeljek je trener rdečih Jürgen Klopp izvedel tudi to, da do decembra ne bo mogel računati niti na v tej sezoni najboljšega posameznika Liverpoola, napadalca Luisa Diaza, ki si je prav tako na tekmi z Arsenalom poškodoval koleno.

Ekipo že od začetka sezone načenjajo poškodbe, tudi zaradi tega je Liverpool začel sezono najslabše v zadnjih desetih letih. Trenutno je deseti in ima 14 točk zaostanka za prvim mestom v domači ligi.

Že pred tem se je poškodoval tudi vezist Arthur Melo, prav tako pa sta odsotna tudi Alex Oxlade-Chamberlain in Naby Keita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.