Nov neslavni rekord v Bundesligi

Foto: Epa Klaus Gjasula
Albanski nogometaš se je vpisal v zgodovino nemškega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Albanskemu nogometašu Paderborna Klausu Gjasulu je uspelo doseči nov rekord prve nemške lige. A ta ne sodi med najbolj želene dosežke. Vezist si je namreč na tekmi proti Werderju, nogometaši iz Bremna so sicer v gosteh zmagali s kar 5:1, prejel še svoj 17. rumeni karton v sezoni, doslej je odigral 27 tekem. S tem je popravil "rekord" Tomasza Hajta s 16 kartoni iz sezone 1998/99.

Gjasula je član Padeborna od leta 2018, z njim pa se bo kmalu moral preseliti v rang nižje tekmovanje. Paderborn je namreč že ostal brez možnosti za obstanek med elito. Do konca nemškega prvenstva so namreč le še trije krogi, Paderborn pa za 15. Mainzom že zaostaja za neulovljivih 11 točk. 

S prepričljivo zmago v igri za obstanek ostaja Werder, ki se še lahko izogne prvemu izpadu v štirih desetletjih. Bremenčani imajo enako število točk (28) kot 16. Fortuna Düsseldorf, dosegljiva pa sta še Mainz (31) in Augsburg (32). Slednja sta doslej sicer odigrala tekmo manj.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.