Nov show Zdravka Mamića! Napol goli Mamić prepeval, se valjal po tleh...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zdravko Mamić si resnično zna dati duška...
Oglej si celoten članek

Nekdanji športni direktor zagrebškega Dinama Zdravko Mamić se nahaja v Bosni in Hercegovini, kamor je zbežal pred hrvaško oblastjo, ki ga želi zaradi številnih "izginulih" milijonov spraviti za zapahe.

Bosansko sodišče Sprejeta dokončna odločitev glede usode Zdravka Mamića

Glede na to, da ga Bosna ne želi izročiti Hrvaški, ima Mamić še kako dober razlog za dobro voljo. Tokrat se je odločil, da poprime za mikrofon in svetu pokaže, kako se uživa, če si si nakradel celo bogastvo in ti nihče nič ne more.

Mamić se je odločil, da zgoraj brez ponovno odpoje znamenito pesem Mitra Mirića, svojo osebno himno: "Ne može nam niko ništa." (Nihče nam nič ne more.)

Celotna predstava mu ni najbolje uspela, saj mu je tekom šova spodrsnilo in je pristal celo na tleh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:04 17. December 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 22:51 16. December 2019.

    Mamić je prfuknen,on ima norovirus.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.