Nov zasuk v sagi o Mbappeju

Foto: Epa
Foto: Epa
Mbappe znova v prvi ekipi PSG.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe je že nekaj časa v "vojni" z vodilnimi osebami PSG, potem ko je večkrat zavrnil pogajanja glede podaljšanja pogodbe z 11-kratnimi francoskimi prvaki. Vodstvo kluba ga je po sobotnem neodločenem izidu proti Lorientu v domačem prvenstvu znova uvrstilo v delo prve ekipe.

"Mbappe je bil po konstruktivnih pogovorih z vodstvom kluba na današnjem dopoldanskem treningu znova vključen v delo prvega moštva," so na klubski spletni strani zapisali pri PSG.

Štiriindvajsetletni hitronogi in učinkoviti napadalec se je zaradi zavračanja pogajanj o podaljšanju pogodbe znašel v "nemilosti" kluba. Ta ga je začasno izključil iz prvega moštva, izpustil je tudi predsezonsko pripravljalno turnejo na Japonskem in v Južni Koreji.

Sobotno uvodno tekmo francoskega prvenstva med PSG in Lorientom je spremljal na tribuni stadiona Park princev, tekmo pa si je ogledal v družbi zadnje okrepitve razvpitega pariškega moštva Ousmaneja Dembeleja, ki je za 50 milijonov evrov prišel iz Barcelone.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.