Šport > Nogomet
3331 ogledov

Nov zasuk v sagi o Mbappeju

Kylian Mbappe Epa
Mbappe znova v prvi ekipi PSG.

Francoski nogometni zvezdnik Kylian Mbappe je že nekaj časa v "vojni" z vodilnimi osebami PSG, potem ko je večkrat zavrnil pogajanja glede podaljšanja pogodbe z 11-kratnimi francoskimi prvaki. Vodstvo kluba ga je po sobotnem neodločenem izidu proti Lorientu v domačem prvenstvu znova uvrstilo v delo prve ekipe.

"Mbappe je bil po konstruktivnih pogovorih z vodstvom kluba na današnjem dopoldanskem treningu znova vključen v delo prvega moštva," so na klubski spletni strani zapisali pri PSG.

Štiriindvajsetletni hitronogi in učinkoviti napadalec se je zaradi zavračanja pogajanj o podaljšanju pogodbe znašel v "nemilosti" kluba. Ta ga je začasno izključil iz prvega moštva, izpustil je tudi predsezonsko pripravljalno turnejo na Japonskem in v Južni Koreji.

Sobotno uvodno tekmo francoskega prvenstva med PSG in Lorientom je spremljal na tribuni stadiona Park princev, tekmo pa si je ogledal v družbi zadnje okrepitve razvpitega pariškega moštva Ousmaneja Dembeleja, ki je za 50 milijonov evrov prišel iz Barcelone.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice