Šport > Nogomet
749 ogledov

Drama zvezdnika PSG-a: grozili so mu z orožjem, ga zvezali ...

Gianluigi Donnarumma Epa
Donnarumma je bil s partnerko žrtev oboroženega ropa.

Italijanski vratar francoskega nogometnega prvaka PSG Gianluigi Donnarumma in njegova partnerka sta bila v noči s četrtka na petek žrtvi oboroženega ropa v svojem pariškem domu. Storilci so za zdaj na begu, je sporočila francoska policija.

Roparji so par, ki je pozneje poiskal pomoč tudi v bolnišnici, zvezali in mu grozili z orožjem v stanovanju v 8. okrožju prestolnice. Donnarumma je bil med ropom "lažje poškodovan", za zdaj druge podrobnosti niso znane, njegova partnerka pa je na srečo ostala nepoškodovana.

Storilci so na begu, preiskavo pa je prevzela pariška pravosodna policija. Policijo naj bi poklicalo osebje bližnjega hotela, kamor se je par zatekel po ropu okoli 3. ure zjutraj, ko se je osvobodil vrvi. Po navedbah policijskega vira je škoda trenutno ocenjena na pol milijona evrov v "urah, nakitu in luksuznih usnjenih izdelkih".

Štiriindvajsetletni Donnarumma naj bi v soboto odpotoval na Japonsko, kamor gre pariški klub na predsezonsko turnejo. V petek naj bi se udeležil tudi prijateljske pripravljalne tekme proti Le Havru.

Več igralcev ali nekdanjih igralcev PSG je bilo že žrtev vlomov v zadnjih letih. Vendar običajno v njihovi odsotnosti od doma, med njimi Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Dani Alves, Eric Maxim Choupo-Moting, Sergio Rico in Mauro Icardi.

Januarja je kazensko sodišče v Versaillesu blizu Pariza dva moška obsodilo na zapor zaradi vloma v domovanje družine brazilskega kapetana PSG Marquinhosa marca 2021. Februarja je kazensko sodišče v Nanterru prav tako v pariški regiji obsodilo dva moška na tri in štiri leta zapora zaradi vloma v dom nekdanjega igralca PSG, Angela Di Marie marca 2021.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice