Šport > Nogomet
2632 ogledov

Zvezdnik z napako, ki lahko klub stane Lige prvakov

Mladi zvezdnik se te poteze ne bo rad spominjal.

Gianluigi Donnarumma, za mnoge eden najboljših mladih vratarjev na svetu, si je na dvoboju 29. kroga italijanskega prvenstva privoščil hudo napako, ki je že v 32. sekundi dvoboja pripeljala do edinega zadetka na tekmi med Milanom in Sampdorio. Nesrečna poteza dvajsetletnika bi lahko rdeče-črne iz Limbardije stala kar nekaj milijonov, saj se potegujejo za uvrstitev v ligo prvakov.

Donnarumma je po pol minute igre poskušal vrniti žogo proti kapetanu Alessiu Romagnoliju, a to storil tako slabo, da je okroglo usnje poslal na nogo francoskega napadalca Sampdorie Grégoira Defrela, ki mu ni bilo težko zadeti. V naslednji dobri uri in pol gledalci v Genovi niso več videli zadetkov.

Po drugem zaporednem porazu Milan ostaja četrti z 51 točkami, pred njim so Juventus (78), Napoli (60) in Inter (53), le na točko razlike pa bi se jim lahko v tem kolu približala Roma. Sampdoria je zdaj osma s 45 točkami, toliko jih sicer ima tudi šestouvrščeni Lazio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice