Šport > Nogomet
1252 ogledov

Znana diagnoza nesrečnega vratarja

David Ospina Epa
David Ospina je prejel močan udarec v glavo.

Vratar Napolija David Ospina je danes zapustil bolnišnico, kamor so ga prepeljali v nedeljo po poškodbi glave na tekmi italijanske Serie A proti Udineseju.

david ospina Drama v Neaplju Šport Vratar z razbito glavo ostal na igrišču, pol ure kasneje pa šok

Preiskave so pokazale, da ni utrpel hujših poškodb, vseeno pa bo 30-letnik izpustil tekme za izbrano vrsto v reprezentančnem premoru.

Jasmin Kurtić Video Šport Slovenec zaradi te poteze postal tarča posmeha

Kolumbijca so na tekmi po trčenju s tekmecem iz vrst Udineseja Ignaciem Pussettom morali odpeljati z igrišča na nosilih. Po poškodbi v četrti minuti je sicer nadaljeval igro z obvezano glavo, potem pa se je v 40. minuti zgrudil in nezavesten obležal na tleh.

Napoli je danes sporočil, da so testi, ki so jih opravili v bolnišnici, negativni in da Ospina nima možganskih poškodb. Kljub temu pa bo moral še nekaj časa počivati, vratar, ki je doslej zbral 93 nastopov za Kolumbijo, pa svojim rojakom tako ne bo mogel pomagati na tekmah z Japonsko in Južno Korejo konec tedna.

Samir Handanović AC Milan Inter Serie A/video Šport Handanović za delirij na mestnem derbiju, Iličić pridno trese

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.