Šport > Nogomet
1914 ogledov

Hrvata v vojni s soigralci združila moči s Handanovićem

samir handanović Epa
V Interjevi slačilnici divja vojna med tremi klani. Enemu izmed njih "poveljuje" kapetan moštva Samir Handanović.

Neimenovan vir iz slačilnice milanskega nogometnega velikana je za italijanske medije spregovoril o kaotičnih razmerah, ki že nekaj časa vladajo v klubu. Odnosi so se še zaostrili po izpadu v osmini finala lige evropa, kjer je varovance Luciana Spalletija na povratni tekmi presenetil Eintracht Franfkurt.

Težave so se začele stopnjevati po odvzemu kapetanskega traku Mauru Icarduju, ki ga je na tem položaju nasledil Samir Handanović. Argentinec odtlej ni treniral z moštvom, uradno zaradi poškodbe, čeprav je splošno znano dejstvo, da v resnici nima fizičnih težav.

Po navedbah "krta", ki ga citira italijanski časopis La Republicca, je Interjeva slačilnica razdeljena v tri frakcije. V "slovanskem taboru", kot ga imenujejo italijanski novinarji, sta poleg Handanovića še Hrvata Ivan Perišić in Marcelo Brozović. Omenjena trojica naj bi bila na bojni nogi z "južnoameriškim klanom", v katerem sta poleg nekdanjega kapetana še njegov rojak Lautaro Martinez in Urugvajec Matías Vecino. Tretjo interesno skupino tvorijo Italijani Antonio Candreva, Andrea Ranocchia in Roberto Gagliardini.

Slovanski klan naj bi užival podporo športnega direktorja Piera Ausilia, ki želi prodati Icardija in v moštvo pripeljati Paula Dybalo. Predsednik kluba Steven Zhang naj bi podpiral Argentinca in mu zagotavljal prihodnost v Milanu, medtem ko direktor Beppe Marotta poskuša igrati vlogo nepristranskega posrednika.

wanda nara Klubu prekipelo Šport Prelestna žena zvezdniku storila medvedjo uslugo

"Od Spalettija ni nihče zahteval, naj Icardiju odvzame kapetanski trak. Icardija je zmotil Spalettijev ton ob kritiki igralcev, zato je trenerja prosil, naj se malo umiri. Konec koncev so ravnokar zmagali in ni bilo potrebe po tako histerični reakciji. Vse skupaj je bilo zelo agresivno," dogodke opisuje vir in dodaja: "Spalettija se ne da premakniti. Klub, ki se bori za ligo prvakov, nima moči, da bi reagiral."

"V garderobi so se oblikovale tri skupine: Italijani, Južnoameričani in Slovani. Mauro se razume z vsemi, razen s Perišićem, Brozovićem in Handanovićem. Za Spalettija tega ne morem trditi. Balkanizacija Interja je v polnem razmahu," še trdi "krt".

V središču nesoglasij naj bi bil spor med Icardijem in Perišićem, veliko vlogo pri tem pa je odigrala Argentinčeva žena Wanda Nara, ki je na televiziji famozno izjavila, da se je njen mož pripravljen odpovedati denarju, če bi mu Inter priskrbel soigralca s solidnim predložkom.

wanda nara mauro icardi Vrelišče Šport Interjevi huligani s kamenjem nad Icardijevo ženo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice