Šport > Nogomet
388 ogledov

Veliki up nogometa navijači spravili v jok

Gianluigi Donnarumma EPA
Eden največjih draguljev evropskega nogometa je postal tarča lastnih navijačev.

"Izgini, nimamo več potrpljenja," so navijači Milana na zadnji tekmi sporočili svojemu vratarju Gianluigiju Donnarummi. Eden izmed največjih talentov evropskega nogometa se je pristašem rdeče-črnih zameril, ker poleti dolgo pod vodstvom kontraverznega agenta Mina Raiole ni želel skleniti pogodbe s klubom, zdaj pa je privržencem znova ponudil kost za glodanje.

Osemnajstletnik je pred dnevi izjavil, da si želi prekinitev pogodbe zaradi psihološkega pritiska in moralnih napadov nanj. Za vse skupaj naj bi bil kriv novi trener Milana Gennaro Gattuso. "Če ne boš delal tega, kar ti naročim, te bom uničil. Prekleti mulc!" so besede Gattusa, ker Donnarumma ni dovolj hitro izbil žoge iz svojega kazenskega prostora.

Leandro Depetris Čudežni otrok Šport "Bil sem boljši od Messija, nato pa ..."

Najstnikova zahteva je naletela na neodobravanje pri navijačih. Ti so mu med tekmo nespoštljivo vzklikali in izobesili transparent. "Psihološko nasilje za šest milijonov evrov na leto in podpis pogodbe s tvojim parazitskim bratom? Čas je da odideš ... našega potrpljenja je konec," so vratarju, ki si ga sicer v svojih vrstah želijo številni klubi, sporočili navijači.

Parazitski brat je sicer Antonio Donnarumma, ki je devet let starejši od Gianluigija, po branjenju za Piacenzo, Gubbio, Genoo, Bari in Asteras Tripolis pa se je lani vrnil v matični klub. Gianluigija je vse skupaj prizadelo, v garderobi je planil v jok, tolažiti pa ga je moral izkušeni Leonardo Bonucci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.