Šport > Nogomet
1440 ogledov

Zvezdnika PSG-a želela fizično obračunati, ločili so ju šele soigralci

PSG Epa
V slačilnici PSG-a so morali soigralci ločiti dva velika zvezdnika, ki sta drug drugega krivila izpada.

Nogometaši PSG-a bodo potrebovali še nekaj časa, da si opomorejo od velike blamaže v Ligi prvakov, potem ko so svoj lov na evropsko lovoriko končali že v osmini finala po izpadu proti Real Madridu.

Izpad proti največjemu in najtrofejnejšem evropskem nogometnem klubu seveda ni nobena sramota, a Parižane bo bolj bolel način, saj so po domači zmagi z 1:0 in vodstvu sredi Madrida 1:0 imeli napredovanje na pladnju. Nadzirali so situacijo, Real je bil nenevaren... Nato pa je sledila napaka vratarja Gianluigija Donnarumme, ki je poklonil prvi zadetek Madridčanom in sledil je razpad sistema.

Nogometaši Reala so zavohali kri, Parižani pa niso našli izhoda iz črne luknje, v kateri so se znašli. Po izjemni podaji Luke Modrića, ki je prerezala obrambo PSG-a, je skupni rezultat s svojim drugim zadetkom izenačil Karim Benzema, PSG pa ni niti slutil, kaj bo sledilo čez vsega nekaj sekund.

Karim Benzema Real Madrid PSG Liga prvakov Šport Karim, Karim, Karim: nora madridska noč vzela Parižane!

Po napaki takoj po izvajanju žoge s sredine igrišča je čez vsega nekaj sekund Benzema s tretjim zadetkom zapečatil usodo Parižanov, ki kljub vsem vloženim milijonom in odmevnim nakupom še naprej neuspešno sanjajo evropske trofeje.

Neymar je nato po tekmi v slačilnici kot glavnega krivca za izpad oklical prav svojega vratarja, ki je resnično odprl Realu vrata, da so se vrnili v igro, a tudi Donnarumma je imel kaj povedati svojemu zvezdniškemu soigralcu, katerega je spomnil, da je ob na splošno slabi predstavi prav on izgubil žogo pred drugim zadetkom Reala.

Po besni izmenjavi besed sta nato skočila drug v drugega, a še preden bi se lahko razvil pravi pretep, so odreagirali soigralci ter ju uspeli ločiti in tako preprečiti še kakšen večji incident, potem ko si je ekipa nakopala že dovolj veliko sramoto s svojim izpadom ter ravnanjem svojega lastnika, ki se je po tekmi odpravil obračunati s sodniki.

Nasser El-Khelaifi Uefa že preiskuje Šport Škandal v Ligi prvakov: lastnik PSG-a vdrl v garderobo ter napadel sodnike
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.