Šport > Nogomet
4249 ogledov

Škandal v Ligi prvakov: lastnik PSG-a vdrl v garderobo ter napadel sodnike

Nasser El-Khelaifi Reševalni pas/Twitter
UEFA že preiskuje neprimerno obnašanje lastnika PSG-a, ki je stranskemu sodniku zlomil zastavico ter nato v tunelu uslužbencu Real Madrida grozil s smrtjo.

PSG je doživel novo veliko razočaranje v Ligi prvakov. Klub, ki za svoje nogometaše zapravlja astronomske vsote, a se ne more pohvaliti niti z enim evropskim uspehom, je namreč letošnjo sezono Lige prvakov zaključil že v osmini finala, potem ko je Real Madrid nadoknadil zaostanek enega gola iz Pariza ter doma slavil s 3:1.

Nov prezgodnji izpad pa je tako razjezil predsednika kluba Nasserja Al-Khelaifija, da se je po tekmi iz častne lože namenil kar v sodniško garderobo, kar je seveda nasjtrožje prepovedano.

Tam pa se Al-Khelaifi ni zadovoljil zgolj z verbalnim napadom, temveč je začel uničevati sodniški inventar, stranskemu sodniku pa je celo zlomil zastavico.

Nizozemski sodnik Danny Makkelie je celoten incident že prijavil, Real Madrid pa je že predal posnetke dogodka s strani enega izmed svojih zaposlenih, kateremu je lastnik PSG-a celo grozil s smrtjo, ko je izvedel, da se ga snema. "Ubil te bom, je*em ti mater! Takoj vse izbriši!"

Nekoliko so ga umirili šele njegovi lastni telesni čuvaji, medtem ko ga je iz tunela uspela pospremiti šele varnostna služba na stadionu.

Karim Benzema Real Madrid PSG Liga prvakov Šport Karim, Karim, Karim: nora madridska noč vzela Parižane!

Pri PSG-u so bili namreč besni na sodniško ekipo, ker ni dosodila prekrška Karima Benzemaja nad vratarjem Gianluigijem Donnarummo pri prvem izmed zadetkov Reala.

"Prekršek je obstajal, bil je povsem očiten. Neverjetno, da se VAR ni vključil," je sporni trenutek pokomentiral športni direktor kluba Leonardo, ki se je prav tako pridružil svojemu šefu v sodniški garderobi.

Al-Khelaifi in Leonardo sta sicer zelo podobno stvar izvedla že pred tremi tedni v Parizu, ko sta se odločila po tekmi obiskati sodnika Danieleja Orsata, ki prav tako ni sodil po njunem okusu. A takrat sta imela vsaj relativno pristojnost se zadrževati v garderobah in zato ni bila sprožena nobena preiskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.