Šport > Nogomet
697 ogledov

Junak Eura v Parizu, Mourinho dobil vratarja

Gianluigi Donnarumma Paris SG Reševalni pas/Twitter
Na evropski nogometni tržnici je vse bolj pestro.

Francoski nogometni velikan Paris Saint-Germain je na svoji spletni strani uradno potrdil prihod italijanskega reprezentančnega vratarja Gianluigija Donnarumme. Dvaindvajsetletni nekdanji član AC Milana je s Francozi podpisal pogodbo do 30. junija 2026.

Donnarumma je igral za Milan od leta 2013, pred dnevi pa je z italijansko reprezentanco osvojil naslov evropskega prvaka. 

"Zelo sem vesel, da bom del tega velikega kluba. Čutim, da sem pripravljen na nov izziv in da bom tu še napredoval. S PSG si želim osvojiti čim več in prinesti veselje navijačem," je za spletno stran kluba dejal najboljši nogometaš zadnjega EP Donnarumma.

Leo Messi Barcelona Tržnica Šport Messi blizu podpisa dolgoročne pogodbe

Portugalski vratar Rui Patricio je prva okrepitev AS Rome v poletnem prestopnem roku. Triintridesetletni portugalski reprezentant se v večno mesto seli iz angleškega Wolverhamptona, ki bo zanj dobil 11,5 milijona evrov in še nekaj bonusov, so sporočili iz rimskega kluba. Portugalec je tako prva okrepitev, odkar je trener Rome postal njegov rojak José Mourinho.

"O Mourinhu govorimo kot o enem največjih trenerjev na svetu in navdušen sem, da bom sodeloval z njim. Storil bom vse, kar bo v moji moči, da pomagam ekipi pri izpolnitvi ciljev," je ob podpisu dejal Patricio, ki je v Wolverhampton prestopil leta 2018 iz lizbonskega Sportinga.

Za reprezentanco je doslej odigral 97 tekem, prav izkušnje pa so tisto, kar je po besedah direktorja Tiaga Pinta iskala Roma.

Cristiano Ronaldo Euro 2020 Pérez sredi afere Šport "Ronaldo je idiot in povsem neuravnovešen"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice