Šport > Nogomet
15545 ogledov

"Ronaldo je idiot in povsem neuravnovešen"

Cristiano Ronaldo Euro 2020 Epa
V Španiji je vzniknila afera, v katero so vpleteni največji zvezdniki.

Predsednik madridskega Reala Florentino Pérez je ena najbolj osovraženih osebnosti v svetu nogometa. Že pred zloglasnim projektom "superlige" je bil simbol milijarderske elite, po spomladanskem dogajanju je njegova antipatičnost dosegla nove nivoje.

V javnost so zdaj prišli posnetki, ki Péreza slikajo v še slabši luči. Znani španski medij El Condencial je objavil avdio zapis pogovora, v katerem madridski gradbeni mogotec blati nekdanje zvezdnike "belega baleta".

Marcus Rashford Ogorčeni odzivi Šport Tragični junak Eura: "Toda nikoli se ne bom opravičil za to...!"

"Cristiano Ronaldo je nor. Idiot in bolnik, je neuravnovešen. Ko že mislite, da je normalen, naredi nekaj takega ... Ima ogromen ego in je razvajen. Dela kar hoče. Ni realen in zato ni zaslužil toliko denarja, kot bi lahko. Nihče ga ne mara," je o enem najbolj prepoznavnih športnikov zadnjih let dejal Pérez.

Lotil se je tudi Cristianovih rojakov, branilca Fábia Coentrãa in slovitega trenerja Joséja Mourinha. "Coentrão je še en nogometaš brez možganov. On je usran igralec, pritisk v Madridu ga je pojedel. Mourinho je prav tako idiot," je v zasebnem pogovoru razlagal šef Reala.

Florentino Pérez | Avtor: Epa Epa

Na tapeti sta se znašla tudi legendarna kapetana Iker Casillas in Raúl González. "Casillas ni dovolj dober, da bi bil prvi vratar Madrida in nikoli ne bo. Toda ljudje ga obožujejo in zagovarjajo. On je eden največjih prevarantov, drugi pa je Raúl. Oba sta sebična in se nanju ne moreš zanesti. Vedno te bosta razočarala," je jezno pojasnjeval Pérez.

Slednji se je po razkritju posnetkov branil in napadel vir informacij - novinarja Joséja Antonia Abellána. "Te besede so bile izrečene v zasebnem pogovoru in (Abellán, op. a.) jih je posnel na skrivaj. Že leta jih je skušal neuspešno prodati. Presenečen sem, da jih je zdaj objavil Confidencial."

Pérez je dodal, da ga s tovrstnimi manevri njegovi nasprotniki skušajo oblatiti zaradi vodenja projekta že omenjene evropske "superlige".

navijači Euro 2020 TV finale Komentar Šport Zakaj nas ni zraven?
Komentarjev 1
  • Mary_Ziemba 15:44 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice