Šport > Euro 2020
804 ogledov

Italijani so neizmerno razveselili tudi te države

navijači Epa
Ko Anglija izgubi, ni veselo le v Rimu.

Po zadnjem strelu z belo pike Bukaya Sake je v Angliji zavladala žalost in v Italiji evforija, a poraz velikokrat nogometno samovšečnih Angležev je razveselil številne navijače v Evropi, še najbolj pa njihove severne sosede. Škoti, ki jih z Anglijo veže burna zgodovina, so tako bučno praznovali uspeh Azzurrov. Podobno je bilo tudi na Irskem in v Walesu.

"Roberto Mancini bo vedno dobil zastonj pivo, če bo prišel na Irsko ali Škotsko," je eden od šaljivih zapisov na twitterju, kjer so si uporabniki ponovno znali dati duška. Nekateri so Mancinija preimenovali v Roberta the Bruca in tako obudili spomin na slovitega škotskega kralja z istim imenom, ki je Škotski prinesel samostojnost v boju z Angleži, ljubitelji filmov pa ga poznajo predvsem iz filma Braveheart o Williamu Wallacu.

"Draga Anglija, vemo, kako je, če te proti tvoji volji izločijo iz Evrope. Z ljubeznijo, Škotska," je tako še eden od komentarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice