Šport > Moto športi
1607 ogledov

Zvezdnik Formule 1 po finalu Eura žrtev nasilnega ropa

Lando Norris Profimedia
Dirkača formule 1 Norrisa so v kaosu po koncu finala na Wembleyju oropali.

Dogajanje pred in na stadionu Wembley ob finalu evropskega nogometnega prvenstva med Italijo in Anglijo je v Veliki Britaniji poskrbelo za številne ostre odzive, danes pa so razkrili še en primer nasilnega vedenja. Dirkaču formule 1 Landu Norrisu so po finalu v ropu ukradli dragoceno ročno uro.

Razočaranje Angležev na športnem terenu po finalnem porazu z Italijo so zasenčili številni incidenti, tudi nasilen vdor skupine navijačev brez vstopnic na Wembley ter poškodbe policistov in redarjev, ki so se spopadli z nasilneži.

Zdaj so v Londonu razkrili še eno ne preveč spodbudno novico, povezano s finalom: moštvo formule 1 McLaren je sporočilo, da so njihovega dirkača Landa Norrisa, ko se je po tekmi vračal k avtomobilu, oropali in mu ukradli ročno uro znamke Richard Mille, vredno 55.000 evrov.

Lando Norris | Avtor: Twitter Twitter

Ekipa je sporočila, da je bil 21-letnik, ki ga ta konec tedna čaka dirka na domačem Silverstonu, pretresen, a je v dogodku na srečo ostal nepoškodovan. Dogodek že preiskuje policija, zato v ekipi niso razkrili več informacij.

Po poročilih angleških medijev naj bi zločinca zvezdnika Formule 1 pričakala pri njegovem avtomobilu, eden ga je nato prijel in držal, medtem ko mu je drugi z roke snel uro.

Londonska policija je v izgredih ob tekmi sicer aretirala 53 oseb.

Komentarjev 1
  • Michael_Colon 10:28 14.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice