Šport > Euro 2020
4077 ogledov

Soprogi tragičnega junaka sporočili: Če to objaviš, vas bom zažgal v hiši

Alvaro Morata Epa
'Navijači' znova grozili na svetovnem spletu.

Španski reprezentant Alvaro Morata je v polfinalu evropskega prvenstva zapravil strel z bele točke, v veliko finale pa so se nato prebili Italijani.

Morata je sicer v 80. minuti zadel v polno in Španiji prinesel izenačenje na 1:1, s tem pa tudi podaljška in izvajanje enajstmetrovk. Ob njegovem golu so 'internetni pogumneži' sicer znova grozili njegovi soprogi Alice Campello. Ta je kasneje nekatere od groženj objavila na instagramu.

"Vajini otroci bodo doživeli srčni infrakt," je zapisal eden izmed 'navijačev', drugi je Alice, ki živi v Torinu, saj je Morata nogometaš Juventusa, namenil naslednje opozorilo: "Da si ne bi drznila objaviti fotografije Moratovega zadetka. Če to objaviš, bom prišel v vašo hišo in vas v živo zažgal na instagramu."

"Iskreno, ta sporočila me ne bolijo. To ni značilno za Italijane, to je značilno za neznanje. Če bi se to zgodilo nekomu, ki je bolj krhek, bi bila to večja težava. Upam, da bodo kmalu pristojni začeli resno ukrepati proti takšnim ljudem. To je sramotno in nesprejemljivo," je v odgovor zapisala Alice.

morata družina | Avtor: Instagram Instagram

Morato so na tokratnem evropskem prvenstvu že kritizirali. Tako se je že srečal z grožnjami s smrtjo, internetni huligani pa so smrt zaželeli tudi njegovim otrokom.

Komentarjev 2
  • lada 05:46 08.julij 2021.

    kaj ima cela žlahta z nogometašem; isto ko =0 z delom ?

Sorodne novice