Šport > Euro 2020
3589 ogledov

Katastrofa za enega najboljših igralcev na Euru

Leonardo Spinazzola
1/7
Epa
Italijanski branilec se je huje poškodoval na četrtfinalni tekmi z Belgijo.

Italijanski nogometaš Leonardo Spinazzola si je na četrtfinalni tekmi evropskega prvenstva ob zmagi Italije nad Belgijo huje poškodoval levo Ahilovo tetivo. Nekateri mediji namigujejo, da bi bil Spinazzola lahko z igrišč odsoten več mesecev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Spinazzola je na tekmi sam zahteval menjavo. V 79. minuti dvoboja, ki ga je Italija dobila z 2:1, so ga v solzah odnesli z igrišča. Sky Sport je poročal, da si je branilec pretrgal Ahilovo tetivo. Koliko časa bo odsoten z igrišč, je odvisno od resnosti poškodbe, jasno pa je, da na euru ne bo več zaigral.

 | Avtor: Epa Epa
Italijani bodo 28-letnega branilca Roma, ki je na euru 2020 igral odlično, v nadaljevanju turnirju močno pogrešali.

"Zelo nam je žal za Spina. Ni si zaslužil te poškodbe. Igral je zelo dobro. Bil je eden najboljših na euru," je dejal italijanski selektor Roberto Mancini.

Strelec drugega italijanskega gola v Münchnu Lorenzo Insigne je dodal: "Naredili bomo vse, da se zanj uvrstimo v finale."

Italija lovi drugi naslov evropskega prvaka, edinega je osvojila daljnega leta 1968. Za mesto v finalu, ki bo na Wembleyju, se bo v torek udarila s Španijo.

Komentarjev 1
  • Lorraine_Johnson 11:34 03.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice